DHTML JavaScript Website Pull Down Navigation Menu By Milonic
Projectrealisatie van
Media-uitingen
Communicatie - PR
 
 

Website maken. Webwinkel maken. Google optimalisatie.

Eenvoudig

Website maken

Wij maken je website, jij zorgt voor de teksten en foto’s.
Je beheert je website eenvoudig zelf.
Je bent dus volledig zelf de baas over je website.
Een website maken was nog nooit zo eenvoudig!
Je website wordt goed gevonden door Google.

Website maken


WEBSITE OFFERTEWEBSITE BESTELLEN

 

 

Wat vinden onze klanten?

"Snel en slim software ontwikkelen kan bij Softwareplan. Snel en slim een website maken doe je met Qsite!" - IJsbrand Oudshoorn,Maatwerk software bij Softwareplan.

"Ik kan eenvoudig mijn eigen website onderhouden. Bovendien word ik geholpen bij de vindbaarheid van mijn website." - Raymond Jansen - Autorijschool RJ in Almere

"Heel eenvoudig onderhoud ik zelf mijn webwinkel. Klanten kunnen op meerdere manieren betalen en krijgen nette bevestiging en factuur. Ik hoef de pakketjes alleen maar op te sturen. Mijn site wordt volop bezocht, want ik scoor geweldig in Google." - Olga,Mijn eerste schoentjes.

 

Waarom Qsite?

- eenvoudig in gebruik
- SEO deskundig, getraind door SEOguru
- Google Analytics Qualified Individual
- Google Adwords Qualified Individual
- wij zijn er altijd om je te helpen
- meer dan 15 jaar ervaring
- maatwerk mogelijk

 

SEO deskundige webontwikkelaar: getraind door SEOguru. Google Adwords deskundige webontwikkelaar: gekwalificeerd door Google.

 

 

Wie zijn onze klanten?

 


 

 

 
 
 

Een website maken dat kan toch iedereen?

Het lijkt er tegenwoordig op dat iedereen een website kan maken. De variatie in mogelijkheden is enorm. Van helemaal gratis tot websites van 10 duizenden euro’s. Als je op het internet zoekt naar "website maken" dan krijg je al snel 9 miljoen resultaten. Keuze genoeg dus.

Waarom zou je dan voor Qsite kiezen? Wij denken dat er meerdere redenen zijn waarom je voor ons zou kiezen. Wij hebben hierboven al een overzichtje gegeven van redenen die je wellicht al overtuigen. Maar er is meer.

Een gratis website maken is in de praktijk natuurlijk niet echt gratis. In de eerste plaats ben je zelf veel tijd kwijt om je website te maken. Daarnaast ben je al snel veroordeeld tot reclame op je website. Je website ziet er hierdoor veel minder professioneel uit. Wellicht vind je u het leuk om helemaal zelf je website te maken, op onze website vind je dan handige tips bij het maken van een website.

Volgens ons is het maken van een website echter een vak. Een vak wat lang niet iedere website bouwer beheerst. Je hebt te maken met technische eisen, met marketing vragen en met design vragen. Daarnaast is er tegenwoordig het veld van SEO (zoekmachine optimalisatie) wat continu ontwikkelt. Je hebt dus iemand nodig die alle kennis in huis heeft en houdt om een goede website te maken. Qsite kan je helpen.

Wij maken je website en bieden je vervolgens de mogelijkheid om eenvoudig je eigen website te beheren m.b.v. ons CMS (content management systeem). Hiermee verander je eenvoudig de inhoud van je website. Het CMS is eenvoudig in gebruik. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. 

Ons CMS biedt bovendien een solide basis voor je website. Het geeft je de mogelijkheden die je nu en in de toekomst nodig hebt. Wij blijven continu ons systeem verbeteren, zodat het bij blijft met de actuele eisen. En mis je nog een functie? Wij kunnen voordelig extra functionaliteit voor je ontwikkelen.

Wij helpen je graag om van je website een online succes te maken. Met onze kennis en ervaring, kunnen wij je snel, eenvoudig en voordelig helpen. Neem snel contact met ons op!

  

Laatste Nieuws

 

PCBO Dantumadeel scholen websites live!
 
Vandaag zijn de portal en de 7 scholen websites van PCBO Dantumadeel compleet vernieuwd.De nieuwe, mooie, websites zijn te bewonderen op http://www.pcbodantumadeel.nl/....
NAAV website live
 
Na weken werk is vandaag de nieuwe website van de Nederlandse Arts en Acupunctuur Vereniging online gegaan.In samenwerking met Buro Blauwbrug uit Amsterdam die verantwoordelijk is voor de vormgeving is de website van concept tot realiteit uitgewerkt....
Nieuwe functionaliteit: Meerdere afbeeldingen invoegen
 
Vorige maand kreeg ik van Penta Primair een prachtige workshop voor Qsite die zij hebben gemaakt voor docenten op hun scholen. In deze workshop werd stap voor stap uitgelegd hoe je met Qsite kunt werken. De video's die bij de workshop horen heb ik in...
Website van de maand
 
Katholieke basisschool De Wheele uit Borne is inmiddels al jaren klant bij Qsite. Afgelopen maand hebben we een nieuwe website voor de school gelanceerd. De website is kleurrijk, modern en overzichtelijk geworden.Uiteraard kan de school de website vi...
Staples nieuwe partner van Qsite
 
Vanaf juni is het mogelijk om Qsite via Staples te bestellen. De komende maanden zullen we interessante promoties met Staples houden.Klanten die via Staples bestellen kunnen nu al profiteren van een interessante aanbieding:"Profiteer nu van een fanta...

 

 
Copyright 2002-2022 PRO4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & Voorwaarden en Privacy Informatie.
CMS en webdesign door Qsite
Laat ook uw website maken door Qsite. Maatwerk software. DHTML Menu By Milonic JavaScript