DHTML JavaScript Website Pull Down Navigation Menu By Milonic
Wat is een online CMS 
 
Door gebruik te maken van een Content Management Systeem (CMS) kan iedereen zelf een website bijhouden. Voordeel van een online systeem is dat u geen software hoeft te installeren, geen kostbare en kwetsbare server nodig heeft en u niet druk hoeft te maken over de techniek en beveiliging. Het enige dat u nodig heeft is een PC met internet verbinding, een abonnement op Qsite en u kunt aan de slag!

Bij een online CMS regelt de provider de hosting en beveiliging vanaf een centrale plek. Dit zorgt ervoor dat de beveiliging en kwaliteit optimaal geregeld wordt en dat de website altijd en overal bereikbaar is.

 

Bovenstaande afbeelding toont de ontwikkeling, in de korte bestaanstijd van internet, van HTML naar Content Management Systemen en zelfs online Content Management Systeem. Met Qsite wordt alles via het internet geregeld en worden continu verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor neemt het aantal mogelijkheden en het gebruikersgemak toe, terwijl de klant verzekerd is van een systeem dat ook geschikt is voor zijn toekomstige wensen.
Copyright 2002-2023 PRO4U. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & Voorwaarden en Privacy Informatie.
CMS en webdesign door Qsite
Laat ook uw website maken door Qsite. Maatwerk software. DHTML Menu By Milonic JavaScript